Obavijest o radnom vremenu Centra za socijalnu skrb Donji Miholjac

Centar za socijalnu skrb Donji Miholjac  danas, 16.3.2020. godine sukladno naputku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku sa strankama radi skraćeno i to od ponedjeljka do petka od 07,30h do 10,00 sati. Petkom ne primamo stranke.

Također, obavještavamo korisnike/stranke da će Centar primati samo stranke koje dolaze zbog žurnih i neodgodivih razloga!

Ukoliko stranke imaju respiratornu bolest i/ili povišenu temperaturu (veću od 37.5 C), molimo da ne dolaze u prostorije CZSS Donji Miholjac!

ZA SVE POTREBNE INFORMACIJE CENTRU ZA SOCIJALNU SKRB DONJI MIHOLJAC STRANKE SE MOGU OBRATITI PUTEM TELEFONA NA BROJ 031/631-525, PUTEM FAXA-a NA BROJ 031/632-705, KAO I PUTEM E-MAIL ADRESE  czss.dm@os.t-com.hr.

Ujedno, ovim putem želimo svim socijalnim radnicama i radnicima čestitati Svjetski dan socijalnog rada koji se obilježava 17.3.2020 godine, pod nazivom „Promicanje važnosti ljudskih odnosa“. U suradnji s resornim ministarstvom Svjetski dan socijalnog rada tradicionalno se obilježava i kao Dan otvorenih vrata u sustavu socijalne skrbi, no obzirom na mjere zaštite za sprječavanje širenja zaraze COVID-19 virusom, molimo da se građani pridržavaju gore navedenih uputa, te ovim putem molimo za razumijevanje.

 

 

S poštovanjem,

 

 

                                                                                              RAVNATELJICA:

                                                                                   Saša Ivanišić, dipl. soc. radnica